zaterdag 19 mei 2012

Vandaag een ritje naar Eastermar naar Marijke om onze fransehangoor
konijn te laten dekken door een van haar fransehangoor konijnen,
maar al wat er gebeurde was geen dekking :-) dus mochten we van Marijke haar konijn lenen voor een week of twee om te kijken of het dan zou lukken!
Nou zoals jullie zien ze zijn erg happy met elkaar,het is ook zoon gezelligheid om naar te kijken!Eten samen uit een bakje geven elkaar likjes en onze hondjes zijn ook zo wijs met ze :-)


Nu nog even vertellen over Marijke,
Marijke is 17 jaar en zet zich helemaal in voor haar konijntjes,ze heeft er nu in totaal al 40 allemaal konijnen die zijn afgestaan door mensen die er niet meer voor wilde zorgen,grr dat maakt me soms zo boos ik vind als je
aan een beestje begint moet je er goed voor zorgen en dat dan hun leven lang!Ik kan me best voorstellen dat het soms niet anders kan hoor bv als mensen ziek worden of zoiets.Maar niet zomaar weg doen zo van nu ben ik het zat :(

Maar goed die mensen
zijn er nu eenmaal!
Gelukkig is er dan zoon meisje als Marijke die zich met hart en ziel inzet voor deze diertjes :-) het is er ook zo leuk! Er lopen overal konijntjes in het gras waar ze dan van die hokken heeft staan,in de stal,en buiten een geweldige ruimte waar de konijnen mooi los kunnen lopen!

Er zit overal gaas onder gespannen zodat de konijnen niet kunnen ontsnappen :-)
Ook als je eens een oppas plekje zoekt voor je konijn en of cavia kun je bij haar terecht!
Dus kan je niet meer voor je beestje zorgen,of zoek je oppas of wil je zoon lief konijntje een goed huisje geven :-) en voor verdere informatie neem dan contact op met mij,dan geef ik je Marijke haar gegevens door!
ps Een voedster kost 10 euro en een gecastreerde ram 20 euro


Ik vond deze foto wel een mooie afsluiter,mijn dwerg teddy baby konijntjes
en ow wat groeien ze snel!
Fijne avond nog en tot morgen (dan misschien weer wat knutsel werkjes :-) )

3 opmerkingen:

Margreet zei

En heeft er al een dekking plaatsgevonden? Ze lijken het geweldig leuk te hebben samen dus dat moet bijna wel ;-). Applaus voor Marijke, ze doet prachtig werk!
Gr. Margreet

Anoniem zei

Prachtige konijnen ... moet vast goedkomen met de 'liefde' !
Groetjes je zus

Pauline zei

Veel succes met dit liefdesstel, volgens mij willen ze eerst lekker verkering voor ze tot grote konijnendaden over gaan.
Je hebt een prachtig stel pluizebollen rondhuppelen.
Hulde voor Marijke, ze voorkomt veel dierenleed.
Groetjes, Pauline