dinsdag 19 juni 2012

Ik heb een vraag aan jullie :-) jullie weten dat ik een muizenhuis aan het maken ben! Hij word echt heel leuk ik heb nu drie kamertjes behangen en beschildert :-) Ik hoop dat deze week mijn lampjes komen ja ja echte verlichting komt erin :-) Dan wil ik de meubels gaan maken enzv en dan weer een boven etage stukje voor stukje!


Mijn pa heeft een keer op zijn draaibank twee ijsdeksels gemaakt voor op het ijscokarretje van de muizen mijn moeder heeft kleine kleedjes gehaakt voor onder de taarten,zo krijgt het muizenhuis iets heel persoonlijks en heeft het iets geweldigs en speciaals ,Omdat  er meer mensen aan meegewerkt hebben.

Mijn vraag aan jullie is wie wil iets maken voor in mijn muizenhuis?bv Melanie  http://melanie-mijnknutsels.blogspot.nl/  gaat proberen om het vilte muisje dat in het muizenhuis woont na te haken dus mijn vilt  muis gaat logeren bij Melanie voor een poosje :-) of een dekentje van quilt een vloerkleedje , misschien hebben jullie leuke andere ideetjes?? Natuurlijk staat er wat tegen over hoor ik wil best wat terug doen enzv :-) Zo word het muizenhuis heel speciaal!Ik zet even foto's erbij zodat jullie de kleuren zien dit is nog maar de beneden verdieping hoor!! fijne dag!!

4 opmerkingen:

Melanie zei

Hoi Ingrid,
Leuk idee hoor. En als ie af is willen we komen kijken... :) dan kunnen we ook even mee genieten van je mooie muizenhuis. Ik zal voor je duimen dat er veel mensen mee willen doen .
Liefs,
Melanie

Wietze zei

Ik wil natuurlijk mijn steentje bijdragen!Wat wil je dat ik maak...
Kunnen we het ook nog wel even overhebben als je hier langskomt!

Groetjes Wietze

deviltentol zei

Zal er eens over nadenken wat ik voor je kan maken. Heb je zelf een idee wat ik voor je kan doen?

Groetjes gerda

Pauline zei

Ik wil wel een klein quiltje voor je maken, als je me laat weten wat de maten moeten zijn, dan fabriek ik wel iets voor je.